Меню
Your Cart
Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

MyHezora клуб

Както може би сте забелязали Ние предоставяме бонус точки с всяка покупка!


Какво са БОНУС ТОЧКИ?

Наградните точки са точки, които трупате с всяка покупка направена на Hezora.eu и с които можете да пазарувате вместо пари от Hezora.eu

Важно! За да трупате точки трябва да сте регистриран потребител! Поръчки пуснати като гост (приключване на поръчка без регистряция в сайта) не генерират точки!

 Къде мога да видя моите Бонус точки


Отидете във "Моят Профил" и кликнете в дясно на екрана Ви, върху полето "Вашите бонус точки"

Слад като кликнете на "Вашите бонус точки" ще можете да видите колко общо наградни точки имате и от покупката на кои артукули сте ги получили.


Пазаруване с Бонус точки?

Всички артикули на сайта имат обявена цена в точки.


Под цената в лева на артикула, който желаете да закупите има "Цена в бонус точки". Толкова точки ще трябва да похарчите от Вашия профил, ако желаете да го вземете изцяло срещу "Бонус точки". 

Ако нямате достатъчно натрупани точки, можете да ползвате толкова, колкото имате - това ще намали цената в лева на продукта и ще можете да го закупите с намаление = на точките, които искате да изразходвате! 

Как?

Кликнете на бутона "Купи"
Горе в дясно ще откриете Вашата количка. Кликнете на нея и ще видите какво имате в количката до момента. За да продължите напред кликнете върху "Виж количката"

След като сте отворили количката ще имате опция да изберете как да продължите ( ако имате купони, бонус точки и други)


Важно! Наградните точки не могат да се комбинират с други ваучери и купони!


Кликнете върху "Използване на бонус точки" (в скобите ще откриете с колко точки разполагате за харчене)

Ще ви излезе поле, в което да напишете колко точки искате да изразходвате. Ако желаете да закупите продукта изцяло с точки, въведете пълният размер на "Цена в бонус точки" на артикула. 

Ако желаете да намалите от цената на продукта или не Ви достигат точки за пълната "Цена в бонус точки" на продукта - въведете толкова, колкото имате/желаете да похарчите в полето.

Кликнете върху " Използвай бонус точки" и ще видите сумата, която остава да заплатите след използване на точки.

С натискане на плащане потвърждавате, че сте съгласни с тази сума и продължавате както обикновено с довършване на поръчката. 

За въпроси office@hezora.eu или ни позвънете на телефон 0895 14 9999


Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.