Любимите ни аромати сякаш опияняват, галят сетивата и ни придават страхотна свежест! Със сигурност има парфюми, които обожавате. Търсейки изгодни варианти, сигурно сте попадали на различни варианти за един и същ аромат. Какво е тестер? Въпрос, който мнозина си задават. Много сайтове предоставят по-евтино обичаните аромати. Купувайки тестер, ние се снабдяваме с любимия парфюм, но на изгодна цена. Качеството е същото, просто опаковката е различна. Все повече хора предпочитат да закупят именно тестер, защото е бюджетно решение. Искате да знаете какво точно представлява и дали наистина качеството е гарантирано? Прочетете по-долу.

 

Откъде идва разликата

 

При производство на парфюми винаги част от продукцията се отделя и подготвя за тестер. Това е вид мостра, чрез която клиентите ще се запознаят с вдъхновяващия аромат. Онези симпатични бутилчици, които впръскваме с удоволствие, когато сме в някоя парфюмерия или магазин за козметика. Трайността им е отлична, като единствено външният им вид ги отличава от оригинала. Отново се наливат в надписани шишенца със съответните милилитри, просто са поднесени по различен начин. По нищо един тестер не отстъпва по качество на оригиналния парфюм. Единствената разлика е в опаковката. Знаем, че оригиналните парфюми получаваме в специална кутия и брандиран флакон. Един тестер може да бъде в обикновена картонена бяла или сива опаковка или без такава изобщо, понякога липсва и капачка. Превъзходното ухание обаче е същото. Затова не се притеснявайте излишно, ако сте купили или са Ви подарили тестер. Снабдили сте се с оригинален парфюм, който ще ухае дълго с желаните от Вас нотки.

 

В какви случаи е подходящо да купим тестер

Спокойно може да купите за себе си тестер, благодарение на който ще се наслаждавате на прекрасно ухание на по-добра цена. Липсата на оригинална опаковка не бива да Ви притеснява  - често тя веднага „отлита“ в боклука или заема излишно място вкъщи. Все повече хора предпочитат да купят тестер, защото по този начин пестят средства, но получават същото високо качество. Понякога се избира и за подарък, но зависи доколко близък Ви е човекът, както и каква е неговата нагласа. Знаем, че има личности, които изключително много държат на детайлите и не биха се зарадвали на продукт без завършена визия. Много Ваши приятели обаче биха се зарадвали на такъв подарък, особено ако са Ви споделяли преди, че си купуват тестери. Проучете кои са любимите им парфюми и намерете някой от тях, за да допринесете за усмивката им.

Съветваме Ви винаги да купувате тестер от проверени места, не се доверявайте на улични търговци или сайтове, в които липсва достатъчно информация за продуктите.

 

Имате ли любими парфюми, които регулярно купувате или нов аромат, който желаете да пробвате? Поръчайте си тестер и ще получите мечтания продукт на много изгодна цена. Винаги е хубаво, когато имаме възможност да реализираме желанията си по-лесно. Един тестер е перфектният подарък, който можем сами да си направим! Качество, вълшебно ухание и отлична цена – страхотна комбинация. Сигурно има толкова много аромати, които бихте желали да пробвате! Поръчайте си тестер и открийте Вашия нов фаворит или се радвайте на любимия парфюм, който не бихте заменили за нищо на света!

Нека дните Ви са красиви, ярки и ухаят на щастие